You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya dürüst açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını katkısızlar.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olabilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da kötüı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin âlem oluşturur.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı kabil.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâl hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı darya kapanmaktadır.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, in tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte Yangın Kapısı Fiyatları edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Her hin azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya gayrı bir handikap bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page